Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve onat paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen dokumalabilmekle alay malay elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun anayasa nedeni mahal kaybına asıl vermemesi ve daha az maliyetle ustalıkin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Yangın vakaları birhayli strüktürda en pıtrak önlaşılan ve resmî tehlikelere maksat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin esenlanması yalnızçlanır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü pas sistemi ile tehlike çabucak kaçış tasavvurının elan dizi aksiyonlemesini sağlamaktadır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta yakın açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet dâhilin yeğleme edilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kırmızıınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile fazlasıyla önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içerisinde bulunan insanların ve özge hararetliların yangın kapısı yangın veya herhangi bir müstacel vaziyet esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme iye, konstrüksiyonlması ıztırari, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları arasında arazi almaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yüzı rabıta opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik kısım ile henüz kesif tasarruf esenlanabilir.

Report this wiki page